Ne demek hic de rahatsizlik degil. Ben sahsen egitiminden memnun kalmistim. Hic de "sen git, okul gel, al sinavi yap bakalim" tarzi degil. Zaten Houston farkli cesitli kulturlerden olustugu icin ogretmenlerde bunun farkinda. Siniflarda cok farkli milletlerden, irklardan olusan bir kultur yumagi, ben cok eglenmistim. Ben HCC'de bircok klasik ogrencinin yaptigi gibi her bolumun almasi gereken temel dersleri (tarih, biyoloji, hukumet/vatandaslik, edebiyat, kompozisyon I-II, muzik, matematik vb) aldim bunlar zaten 4 yillik bir universite egitiminin ilk 2 yili daha sonra brans derslerini almaya basliyorsunuz. Ben bu temel dersleri aldiktan sonra aldigim kredileri University of Houston's (UH) transfer ettirdim ve brans derslerimi almaya basladim. Bolumumu Linguistics uzerine okudum (Dil Bilimleri) hatta o yetmedi uzerine Ispanyolca okudum. 4 yillik egitimim bitti ama bana okumak bitmedi simdide egitim sertifikasi programindayim. Yabanci ogrencilere tepkiler cok iyidir, o konuyu dusunmeyin bance. Brans olarak bilgisayar yada elektrik/elektronik dusunuyorsaniz ben HCCyi arastirin derim ama Universite de alacaginiz egitimi daha mantikli geliyor. Keske HCC'nin diger programlariyla ilgili daha cok bilgim olsa ben sadece dil departmanini biliyorum.